Forside > Afdelinger > Team Tvilling Næstved

Team Tvilling Næstved

Glæd jer til den nye løbeklub “Team Tvilling Næstved”

Team Tvilling, Mærk Næstved og Næstved kommune åbner i samarbejde en ny løbeklub.

I den forbindelse vil vi gerne invitere alle som har lyst, særligt nysgerrige nye løbere eller handi-atleter, med til et inspirerende foredrag d.10 juni i Musikstalden, Grønnegades Kaserne 10

Program

kl.19.45:  Ankomst, fremvisning af coronapas/testsvar, find en plads
kl.20.00: Velkomst v. Næstved Kommune
kl.20.10:  Foredrag m. Team Tvilling, Fra kuvøse til jernmænd
kl.21.10:  Info om den nye afdeling, mulighed for tilmelding og snak med Team Tvilling
kl.21.45:  Tak for i aften

Glem ikke at følge vores nye løbeklub på facebook
Foredraget “Fra kuvøse til jernmænd”

Hør den inspirerende historie om mod, viljestyrke, mål og drømme, motivation og en stærk tro på, at man kan, det man sætter sig for, så længe man ser muligheder frem for begrænsninger. Tvillingerne overvinder både tvivl og modgang, og rejser sig fra nederlag, mens de fortsætter deres kamp for hinanden og for drømmen om Ironman-medaljen, fordi de sammen har en stærk tro på, at de kan nå målstregen.

Lige meget om det regner eller hagler eller de bliver kørt af vejen af en campingvogn, så er det blot forhindringer, der skal forceres.

Steen og Peder fortæller om tankerne og formålet med det store Team Tvilling-projekt, der har bragt tvillingerne endnu tættere sammen. Steen og Peder kommer med deres bud på, hvordan får man et godt liv, selvom man er bundet til en kørestol og er afhængig af andres hjælp til alt.

Deres positive livssyn og deres arbejde og bedrift inspirerer, giver stof til eftertanke og smitter positiv af på deres omgivelser.